afval

Januari AANBIEDING afvallen

AFVALLEN in januari .  op korte termijn is een afspraak mogelijk bel 06-52314650

Een veel gestelde vraag is werkt het ook altijd. En terecht. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mijn methodiek samen met motivatie en overtuiging zeer goede resultaten biedt, wélk issue dat het ook betreft. Zoals eerder vermeld: we kunnen meer dan we zelf denken. Ik beleef dit dagelijks en heb er al duizenden mensen mee mogen helpen! Omdat iedereen anders is, heb ik uiteraard ook oog voor nazorg. Want natuurlijk werkt het niet altijd bij iedereen na 1 sessie (als de klant dit denkt), dat zou te mooi zijn immers. Toch is dit meestal wel het geval, je kunt altijd kiezen voor na een maand een onderhoudssessie te nemen en dan nog een na een half jaar. Dit omdat je onderbewuste toch wel eens zou kunnen terugvallen naar het oude gedragspatroon. En zou dat zo zijn, dan ga je uiteraard voor het resultaat met iets meer werk en verdieping, je bent dan klaar voor een traject waardoor je wel moeiteloos naar een nieuw gedrag gaat komen. Dus wat houdt je tegen.*

!

Hoe vaak is het al gebeurd? Je nam jezelf voor om vanaf 1 januari af te vallen – nu echt! – maar een jaar later zat je nog op hetzelfde gewicht, of méér... Deze acht no-nonsense-tips helpen je naar een slanker lijf. Echt!

1. Ga langzaam met Hypnose

Zeg eens eerlijk: zijn je eerdere afslankpogingen gestrand omdat je te hard van stapel liep? Je wilde snel die kilo’s kwijt dus je nam je voor nooit meer te snoepen en ging ineens als een wildeman sporten.
 
Zo’n fanatieke aanpak is gedoemd te mislukken. Acht op de tien lijners houdt het nieuwe gewicht nog geen jaar vast. De meest gemaakte fout is dat men zich onrealistische doelen stelt. Alles tegelijk zo drastisch aanpakken werkt niet, want in realiteit staan er maar weinig mensen iedere week dagelijks een uur in de sportschool bijvoorbeeld. Begin - eventueel naast een dieet - eens met één nieuwe goede gewoonte, zoals vier keer per week een avondwandeling te maken van een kwartier. De week erna neem je een andere nieuwe gewoonte aan, zoals minstens drie dagen geen alcohol drinken. De week erna eet je alleen nog maar fruit als tussendoortje.  Over een half jaar, over 26 weken, heb je dan 26 nieuwe gezonde gewoontes én ben je slanker. Dit lukt je sneller met HYPNOSE

2. Gebruik je verbeeldingskracht

Onderzoek van een Canadees team van psychologen wijst uit dat goede voornemens meer kans van slagen hebben als je ze zo concreet mogelijk maakt. Een voorbeeld? Denk niet: 'Ik ga vaker ’s avonds wandelen.' Dat is niet concreet genoeg. Dit wel: 'Ik ga vier keer per week wandelen, direct na het avondeten, en dan neem ik de route langs het bos. Ik loop in een stevig tempo, zonder buiten adem te raken.' Dit lukt je ook sneller met HYPNOSE

De onderzoekers in Canada namen de proef op de som met 177 personen, verdeeld in twee groepen. Ze vroegen hun om een week lang veel fruit te eten. De ene groep maakte een concreet plan en oefende dit zelfs in gedachten: het tijdstip waarop ze fruit zouden eten, het lopen naar de fruitschaal, het pakken van een mesje, het schillen van het fruit en het opeten. De andere groep nam het zich gewoon voor. De groep die een concreet plan maakte en dat ook visualiseerde, at twee keer zoveel fruit als de controlegroep.

3. Weg met de weegschaal

Ga er niet elke dag op staan, of nog beter: gooi dat rotding weg. Veel mensen laten hun humeur bepalen door de wijzer van de weegschaal. Wetenschappers zijn het er allang over eens dat de taille een betere maat is voor overgewicht dan het lichaamsgewicht. Meet jouw taille op het smalste deel van je middel (tussen de bovenkant van het bekken en de onderkant van de onderste rib). Voor vrouwen is de ideale omtrek tussen de 68 en 80 centimeter, voor mannen tussen de 79 en 94 centimeter. Is de omtrek groter dan 102 centimeter (mannen) of 88 centimeter (vrouwen), dan is het écht zaak in actie te komen: je gezondheid loopt gevaar. Afslanken gaat makkelijker met HYPNOSE.

 

4. Beweeg

Is bewegen nodig als je wilt afvallen? Ja, echt. Moet je daarvoor naar de sportschool? Nee, en zeker niet als je daar een hekel aan hebt. Probeer liever om bewegen in het dagelijks leven te vlechten. Doe dus de doordeweekse boodschappen voortaan op de fiets. En neem altijd de trap, want met traplopen verbruik je vijf keer zoveel calorieën als met de lift. 

Doe bijvoorbeeld buikspieroefeningen en push-ups bij het opstaan als je dat wilt. En maak ook een avondwandeling. Zo kun je toch heel wat beweging in je dag stoppen. Een mooi streven is uiteindelijk een uur beweging per dag. Bij die hoeveelheid lukt het om terugval na het afvallen te voorkomen, zo blijkt uit onderzoek onder succesvolle afvallers. Afvallen gaat makkelijker met HYPNOSE.

5. Weet waaróm je eet

Honger is bij lange na niet de enige reden om te gaan eten. Er zijn er veel meer. Verveling bijvoorbeeld, vermoeidheid, boosheid of verdriet, dit gaat makkelijker met HYPNOSE. Wees eerlijk tegen jezelf en achterhaal waarom je wil eten. Heb je écht trek of speelt er iets anders? Zijn er andere manieren om met die nare gevoelens om te gaan, zoals een wandeling, een goed gesprek of een warm bad? En is het soms niet beter om dat verdriet toe te laten, in plaats van te verstoppen onder een reep chocolade? Het gaat makkelijker met HYPNOSE.

6. Eet onbeperkt (groenten)

Je kunt jezelf natuurlijk pijnigen met een streng, saai en karig dieet waarin je alles afweegt. Maar laat je liever inspireren door een van de aller gezondste diëten in de wereld: het HYPNOSE DIEET. Salades, pasta, gegrilde vis, stoofschotels met veel groenten, noten en olijven: dat is niet alleen erg smakelijk, het is ook heel gezond. Het beste van het HYPNOSE dieet is dat het flinke porties groenten en fruit bevat. Die kleurrijke ingrediënten zijn voor lijners echt wondermiddelen: ze vullen goed, leveren veel vitamines, maar weinig calorieën. Vooral van groenten kun je echt onbeperkt eten. Dit alles door HYPNOSE.

Maak er een goede gewoonte van om bij elke maaltijd groenten en/of fruit te eten. Fruit door de muesli bij het ontbijt of een kiwi bij de boterham, een soep of salade bij de lunch. En vul bij de warme maaltijd minstens je halve bord met groenten, bijvoorbeeld een warm groentegerecht en een salade.

7. Zoek een medemens

Afvallen is eenvoudig. Hoe goed je voornemens ook zijn, er zullen altijd momenten zijn dat je het even niet ziet zitten. HYPNOSE helpt. Net zoals het helpt als je samen met iemand anders gaat wandelen, tuinieren of zwemmen.

8. Investeer in je spieren

Populaire dieetgoeroes als DR FRANK, MONTIGNAC en DR ATKINS prediken het eiwitrijke dieet als hét wondermiddel om snel lichaamsgewicht kwijt te raken. Hun diëten zijn loeistreng en bevatten voornamelijk vlees, vis en ei, en geen brood, pasta en soms zelfs geen fruit. Gedoemd te mislukken, zo’n streng dieet. Iedere Dr. Frank-volgeling snakt uiteindelijk zo naar stamppot of een boterham dat hij afhaakt. Maar meer eiwit eten is wel een goed idee als je wilt afvallen, zo blijkt uit het internationale Diogenes-onderzoek. Eiwitten bieden namelijk veel verzadiging. Bovendien helpt voldoende eiwit om het spierweefsel in stand te houden. Dat is heel belangrijk, omdat spieren je lichaam vorm en kracht geven. Spieren zijn 'actief' weefsel: ze verbruiken meer calorieën dan vetweefsel. Ook als je stilzit of slaapt! Zo blijft de stofwisseling op peil en heb je minder last van het gevreesde JOJO EFFECT.

Hoe je dat doet, meer eiwitten eten? Bezuinig bij de warme maaltijd in elk geval niet op vlees, vis of vleesvervangers, maar blijf daarvan een ruime portie (minstens 100 gram bereid) eten. Kies het liefst mager vlees, zoals kipfilet, varkenshaas, tartaar of een varkenslapje. Kies regelmatig voor vis of voor vegetarische vervangingen als ei, soja en peulvruchten. Neem verder liefst hartig beleg op brood, zoals (gebakken of gekookt) ei, makreel of andere vis- of vleeswaren. En neem 2 à 3 porties magere zuivel per dag, zoals kwark, yoghurt, melk of karnemelk. En dat alles gaat gewoon makkelijker door HYPNOSE

 

!

Afvallen JANUARI

Afvallen 1 sessie  € 150,00

Afvallen (blijvend en zonder sporten of extreem dieet)

De huidige mens heeft een lichaam dat zich ontwikkelde in tijden, waarin voedselschaarste heel gebruikelijk was. Tegenwoordig is dit in het rijkere westen doorgaans niet meer het geval en de levensmiddelenindustrie zorgt voor de aanvoer van niet alleen veel, maar ook energierijke voedingsmiddelen. Door deze twee zaken kan de energiebalans doorslaan. Het lichaam is gemaakt om alles wat het binnenkrijgt, zo efficiënt mogelijk op te slaan voor tijden van nood. Blijft deze schaarste echter uit, zoals tegenwoordig, dan neemt de hoeveelheid vet in het lichaam toe. Dikke mensen hebben veel meer kans op allerlei kwalen dan slanke mensen. Kankers, hart- en vaatziekten en suikerziekte zijn voorbeelden van ziekten, waarvan de kans op het krijgen ervan daalt na een aantal kilo's af te zijn gevallen

Afvallen inclusief ondersteuning gewichtscontrole 1 sessie

als je tot 10 kilo wilt afvallen

afvallen met ondersteuning gewichtscontrole € 255,00

Afvallen (blijvend en zonder sporten of dieet) in samenwerking met verdieping/ ondersteuning van 4 weken

De huidige mens heeft een lichaam dat zich ontwikkelde in tijden, waarin voedselschaarste heel gebruikelijk was. Tegenwoordig is dit in het rijkere westen doorgaans niet meer het geval en de levensmiddelenindustrie zorgt voor de aanvoer van niet alleen veel, maar ook energierijke voedingsmiddelen. Door deze twee zaken kan de energiebalans doorslaan. Het lichaam is gemaakt om alles wat het binnenkrijgt, zo efficiënt mogelijk op te slaan voor tijden van nood. Blijft deze schaarste echter uit, zoals tegenwoordig, dan neemt de hoeveelheid vet in het lichaam toe. Dikke mensen hebben veel meer kans op allerlei kwalen dan slanke mensen. Kankers, hart- en vaatziekten en suikerziekte zijn voorbeelden van ziekten, waarvan de kans op het krijgen ervan daalt na een aantal kilo's af te zijn gevallen

Afvallen / Hypnomaagband groepssessie of individueel

als je meer als 5, 10, 20, 30 of meer kilo's wilt afvallen

Afvallen door middel van een Hypnomaagband traject groepssessie, deze word ook individueel aangeboden.

 

De hypnose Virtuele Maagband. Een compleet programma van 6 sessies  vraag naar de mogelijkheden.

je kunt ook via een groepssessie een maagband gezet krijgen, maar je kunt deze ook individueel volgen, vraag naar de mogelijkheden, we geven deze groepssessies op bepaalde datums in het jaar, een sessie in de groep en daarna ga je thuis zelf aan de slag met iedere paar weken een nieuwe mp3 voor te luisteren.

Een Virtuele Maagband is een middel dat wordt toegepast bij (ernstig) overgewicht en eetstoornissen. De band wordt via Hypnose om de bovenkant van de maag aangebracht, om eerder een vol gevoel te krijgen. Daardoor wordt het makkelijker om minder te gaan eten.

 

Hypnomaagband 3 sessies op lokatie Basis

Maagband behandeling als je meer als 10, 20, 30 of meer kilo wilt afvallen.

 

1.                  De maagband wordt door middel van een ‘kijkoperatie’ vlakbij de overgang van de slokdarm naar de maag geplaatst. De maag hoeft hierbij dus niet ingesneden te worden. De kijkoperatie heeft de voorkeur boven een zogenaamde open procedure omdat de kans op complicaties veel kleiner is. Bovendien is er sprake is van een sneller herstel. Sinds de introductie van de maagband zijn er tienduizenden patiënten wereldwijd geholpen met deze operatietechniek.

Afvallen door middel van een Hypnomaagband 4 sessies in de praktijk BASIS 

 

je kunt natuurlijk altijd je eigen pakket kiezen vraag naar  de mogelijkheden

Afvallen door middel van een Hypnomaagband

De hypnose Maagband. Een compleet programma bestaande uit 4 sessies. BASIS 

Een maagband is een middel dat wordt toegepast bij (ernstig) overgewicht en eetstoornissen. De band wordt via Hypnose om de bovenkant van de maag aangebracht, om eerder een vol gevoel te krijgen. Daardoor wordt het makkelijker om minder te gaan eten.

 

Hypnomaagband 4 sessies op lokatie Basis

Maagband behandeling als je meer als 10, 20, 30 of meer kilo wilt afvallen. tijdelijke aanbieding van 799 voor 699

 

1.                  De maagband wordt door middel van een ‘kijkoperatie’ vlakbij de overgang van de slokdarm naar de maag geplaatst. De maag hoeft hierbij dus niet ingesneden te worden. De kijkoperatie heeft de voorkeur boven een zogenaamde open procedure omdat de kans op complicaties veel kleiner is. Bovendien is er sprake is van een sneller herstel. Sinds de introductie van de maagband zijn er tienduizenden patiënten wereldwijd geholpen met deze operatietechniek.

Afvallen door middel van een Hypnomaagband 3 sessies in de praktijk BASIS 

 

je kunt natuurlijk altijd je eigen pakket kiezen vraag naar  de mogelijkheden

Afvallen door middel van een Hypnomaagband

De hypnose Maagband. Een compleet programma bestaande uit 3 sessies. BASIS 

Een maagband is een middel dat wordt toegepast bij (ernstig) overgewicht en eetstoornissen. De band wordt via Hypnose om de bovenkant van de maag aangebracht, om eerder een vol gevoel te krijgen. Daardoor wordt het makkelijker om minder te gaan eten.

 

Hypnomaagband 5 sessies in de praktijk PLUS

Maagband behandeling als je meer als 10, 20, 30 of meer kilo wilt afvallen. tijdelijke aanbieding van 999 voor 725

 

1.                  De maagband wordt door middel van een ‘kijkoperatie’ vlakbij de overgang van de slokdarm naar de maag geplaatst. De maag hoeft hierbij dus niet ingesneden te worden. De kijkoperatie heeft de voorkeur boven een zogenaamde open procedure omdat de kans op complicaties veel kleiner is. Bovendien is er sprake is van een sneller herstel. Sinds de introductie van de maagband zijn er tienduizenden patiënten wereldwijd geholpen met deze operatietechniek.

Afvallen door middel van een Hypnomaagband 4 sessies in de praktijk PLUS

 

je kunt natuurlijk altijd je eigen pakket kiezen vraag naar  de mogelijkheden

Afvallen door middel van een Hypnomaagband

De hypnose Maagband. Een compleet programma bestaande uit 4 sessies.  PLUS

Een maagband is een middel dat wordt toegepast bij (ernstig) overgewicht en eetstoornissen. De band wordt via Hypnose om de bovenkant van de maag aangebracht, om eerder een vol gevoel te krijgen. Daardoor wordt het makkelijker om minder te gaan eten.