beinvloedbaarheid-tests-3x
Hypnose, Hoe verloopt een Afspraak

Hoe verloopt een sessie?

Wat kan u verwachten wanneer u langs komt voor een hypnosesessie?

De eerste keer is net iets anders dan de volgende keren, want dan hebben we een intake-gesprek. Ik leg u uit wat hypnose is en beantwoord uw vragen. Dan hebben we het over dat waar ik u mee kan helpen, en vult u een vragenlijst in. Deze vragenlijst helpt mij om u beter te helpen.

Na de vragenlijst doen we enkele suggestie-oefeningen. Dit is nog géén hypnose. De oefeningen geven wel aan hoe vatbaar u bent voor suggestie, wat belangrijk is om weten.

Tenslotte gaat u in hypnose en krijgt u uw eerste suggesties. Elke eerste behandeling begint overigens met ontspanning. Vervolgens krijgt u de suggesties op maat, die volgen uit het intake-gesprek. Ingeval van angsten bijvoorbeeld, nemen we deze angst weg.

Tenslotte komt u weer uit hypnose, wakker en alert, zonder nevenwerkingen of slaperigheid.

*     Het kan dan nodig zijn om verdere sessies te plannen, afhankelijk van het onderwerp.

Tijdens volgende sessies is het intakegesprek korter (ik hoef u niet meer uit te leggen wat hypnose is) en doen we ook geen suggestie-oefeningen meer. Volgende sessies zijn daarom gewoonlijk korter dan de eerste sessie.

Het is heel belangrijk dat, wanneer u komt, dat u zich kunt concentreren. Dus best geen alcohol drinken of andere middelen gebruiken en best ook zorgen dat u uitgerust bent op de afspraak, dan zal alles vlotter verlopen!

Voor een afspraak met gecertifieerd Hypnosecoach /Hypnosetherapeut Yvonne Hermans kunt u bellen naar 06-52314650.