aktie

NIEUW in onze praktijken

NIEUW ik heb een nieuwe methode ontwikkeld uit jarenlange ervaring die ik graag met je wil bespreken om jou issue voor altijd uit je systeem te verwijderen.

Een methode COACHING = de Ultieme Hypnotische Reiniging, waar ik verschillende technieken gebruik waardoor het issue en onderliggende dingen (waar je nog tegen aanloopt in het leven) en die ervoor gezorgd hebben dat je niet verder komt, uit het complete systeem verwijderd worden. Ik begeleid je door het hele traject heen. 

Vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

!

QUANTUM CONNECTIE HYPNOSE

Hoe zou het zijn om toegang te hebben in de toekomst en de beste versie van jezelf naar deze tijd brengen

Stap 1 

toegang tot de geheimen verborgen in jouw diepste onderbewustzijn 

Onze Quantum Zelf is begraven in een doosje diep in ons onderbewustzijn en is in een diepe coma-staat. Omdat de meeste hypnotiseurs niet weten dat we veel groter zijn dan we denken krijgen we daardoor nooit toegang tot alle mogelijkheden die hypnose ons te bieden heeft. 

Blinden leiden de blinden en zijn zich er nooit van bewust dat wij veel groter zijn dan wij geloven! Om de slapende reus in ons wakker te schudden, moeten we veel verder gaan dan de normale praktijk van hypnose door de juiste vragen te stellen en suggesties te gebruiken. 

 

De geheimen van de Quantum Zelf zijn begraven in de Theta Brainwave State (TBS), het diepste niveau van trance mogelijk. Dit wordt normaliter alleen bereikt door meesters die decennia lang meditatie beoefenen. TBS is de staat van Somnambulistische trance. In deze staat hebben we de kracht om onszelf onmiddellijk te genezen, toegang te krijgen tot onze krachtigste bronnen, verbinding te maken met het Quantum Multiversum en hulpbronnen te activeren die we nooit in ons leven hebben gebruikt.

 

Met QCH® bereiken we dit diepst mogelijke niveau van hypnose, de staat van Somnambulistische trance. De Somnambulistische toestand wordt normaal gesproken twee keer per dag ervaren: net voordat we wakker worden en net voordat we in slaap vallen. 

 

De meeste hypnotiseurs werken niet op het Somnambulistische niveau. Dit is het meest mysterieuze niveau van hypnose en kan onverwachte resultaten opleveren, zoals het herbeleven van een vorig leven, toegang krijgen tot andere dimensies, toekomstige reizen, clairvoyance, psychische vaardigheden en nog veel meer. 

Stap 2 

de Quantum Zelf ontwaken 

Onze kwantum zelf is begraven in een doosje diep in ons onderbewustzijn en is in een diepe coma-staat en omdat de meeste hypnotiseurs niet weten dat we veel groter zijn dan we denken en we daardoor nooit toegang krijgen tot alle mogelijkheden die hypnose ons te bieden heeft. 

In 2011 woonden drs. Joy en Roy Martina een hypnose workshop bij van Dolores Cannon, die haar onderzoek naar de heilige graal en reïncarnatie bijna 50 jaar geleden begon. Dit veranderde hun leven en Joy en Roy begonnen onderzoek te doen naar het onbeperkte gebied van de Quantum wetenschappen en hebben ontdekt dat we in staat zijn tot zoveel meer dan we ons zelfs maar kunnen voorstellen. 

 

Ze ontdekten dat we multidimensionale wezens zijn die minder dan 10% van ons potentieel gebruiken. Stap voor stap ontwikkelden ze een veilige en effectieve methode die de bewuste geest (mind) omzeilt en zich richt op het verkrijgen van onbeperkte informatie in de Somnambulistische staat. Dit resulteerde in de eerste Christallin Oracle-trainingen waarbij zij deelnemers leerden toegang te krijgen tot hun Quantum psychische vaardigheden en het scannen van de onbeperkte mogelijkheden van hun toekomst. 

 

Nu is het tijd voor de volgende stap en dat is het wakker schudden van onze Quantum Zelf en het vinden van ons ware potentieel en zielsmissie. 

Quantum Jump naar jouw beste tijdlijn

QCH® is een krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot het alwetend mystieke deel van onszelf, dat ook als de hogere zelf, de overziel of de ziel wordt omschreven.

Wat anders is met QCH®, is dat we ook toegang hebben tot het Multiversum en de best mogelijke toekomst kunnen vinden, waar we het gelukkigst, gezondst, meest vervuld en meest succesvol zijn en het beste leven leiden dat we kunnen hebben. Die tijdlijn is waar we onze Quantum Zelf vinden. 

 

Als we incarneren op aarde, vergeten we onze vorige levens en de connectie met onze ziel en de bron. QCH® stelt alle mensen van elke achtergrond, cultuur, religie of geloofssysteem in staat om te communiceren met wat we het Quantum Zelf noemen, dat altijd op een andere tijdlijn in het Multiversum staat. 

 

Dit is de tijdlijn waar we ons potentieel leven en het meest ontwaakt, het meest succesvol, het meest in verbinding zijn met ons hoogste bewustzijn en het meest verbonden zijn met de bron of Schepper. 

 

Wanneer we verbonden zijn op dit niveau, hebben we onbeperkte kennis en een onbeperkte mogelijkheid om het fysieke lichaam te genezen en ons leven optimaal te beleven. Dat is het Quantum Zelf.

SOUL KEY HYPNOSE

 

SOUL KEY HYPNOSE, 1 sessie duurt tussen de 1 en 3 uur 

De SOUL KEY HYPNOSE is een combinatie van exclusieve hulpmiddelen en ontwikkeld door middel van regressietherapie, reizen met zielen en werken met het leven en tussen de levens door TRANSFORMATIE sessies.!

 

Alle klanten kunnen een ervaring krijgen ongeacht geloof, religie of scepticisme.

Als het gaat om het begrijpen van je leven, is Soul Key Hypnose de ultieme tool voor inzicht en voor het ontgrendelen van verborgen kennis en bronnen. Het is een levensveranderende ervaring voor alle klanten.

De SOUL KEY HYPNOSE is een combinatie van exclusieve hulpmiddelen en methoden en ontwikkeld door middel van regressietherapie, reizen met zielen en werken met het leven en tussen de levens door TRANSFORMATIE sessies.!

Mijn aanpak en werk hebben alleen te maken met het geven van de beste kansen voor de cliënt om dichter bij haar eigen ziel en bewustzijn te komen om te profiteren van een maximale zelfontplooiing. De Soul Key Hypnose is een multi-therapie, die verschillende benaderingen en uitkomsten heeft, zodat de cliënt wint waar ze ook stoppen met het verkrijgen van informatie. Of, het is een vroeger leven, de open haard, het contact met de ziel, de spirituele toezichthouders of in de levens tussen de levens is van minder belang. Als we het goed doen, zullen ze precies naar het pad gaan dat naar hun antwoorden leidt.

Veel mensen verbinden Life Between Life-technieken met Dr. Michael Newton en zijn bestverkopende boeken.

Ongetwijfeld heeft Dr. Newton veel punten verbonden, maar technieken die vergelijkbaar zijn met die van hem waren allemaal al in de jaren dertig gebruikt.

Menselijke soort is altijd een uitdaging geweest en vraagtekens bij ideeën over wat er na de dood gebeurt, is er een leven na de dood en worden we herboren. Soul Key Hypnose is een neutrale religie en eerdere overtuigingen, en zal iedereen, de waarheid in hun leven bieden.

Ons leven tussen levenstechnieken brengt je daar sneller, en met directe toegang tot je counsil - als je veronderstelt daar te zijn dat is.

Deze technieken in combinatie met de andere tools van Soul Key Hypnose maken deze reis tot een van de reizen die je leven en hoe je het leven waarneemt zal veranderen.

De ervaringen van het vorige leven kunnen zowel verbluffend als leerrijk zijn.

 

Als ziel wordt je niet beïnvloed door de fysieke problemen die verband houden met je energie, en dat is de reden waarom sommige mensen fysiek zullen genezen van een ervaring uit het vorige leven. Plus het feit dat de ziel het soms erg handig zal vinden om zich opnieuw te verbinden met problemen uit het vorige leven, zodat je NU NU het volledige leren zult krijgen - en / of je spirituele zoektocht openzet om de zoektocht volledig te begrijpen.

 

  

Soul Key Hypnose

Een nieuwe techniek van Hypnose-Praktijk_limburg.nl

Alle klanten kunnen een ervaring krijgen ongeacht geloof, religie of scepticisme. Als het gaat om het begrijpen van je leven, is Soul Key Hypnose de ultieme tool voor inzicht en voor het ontgrendelen van verborgen kennis en bronnen. Het is een levensveranderende ervaring voor alle klanten.

De SOUL KEY HYPNOSE is een combinatie van exclusieve hulpmiddelen en methoden en ontwikkeld door middel van regressietherapie, reizen met zielen en werken met het leven en tussen de levens door TRANSFORMATIE sessies.!

Mijn aanpak en werk hebben alleen te maken met het geven van de beste kansen voor de cliënt om dichter bij haar eigen ziel en bewustzijn te komen om te profiteren van een maximale zelfontplooiing. De Soul Key Hypnose is een multi-therapie, die verschillende benaderingen en uitkomsten heeft, zodat de cliënt wint waar ze ook stoppen met het verkrijgen van informatie. Of, het is een vroeger leven, de veilige zone, het contact met de ziel, de spirituele toezichthouders of in de levens tussen de levens is van minder belang. Als we het goed doen, zullen ze precies naar het pad gaan dat naar hun antwoorden leidt.

Veel mensen verbinden Life Between Life-technieken met Dr. Michael Newton en zijn bestverkopende boeken.

Ongetwijfeld heeft Dr. Newton veel punten verbonden, maar technieken die vergelijkbaar zijn met die van hem waren allemaal al in de jaren dertig gebruikt.

Menselijke soort is altijd een uitdaging geweest en vraagtekens bij ideeën over wat er na de dood gebeurt, is er een leven na de dood en worden we herboren. De Soul Key Hypnose is een neutrale religie en eerdere overtuigingen, en zal iedereen, de waarheid in hun leven bieden.

Ons leven tussen levenstechnieken brengt je daar sneller, en met directe toegang tot je counsil - als je veronderstelt daar te zijn dat is.

Deze technieken in combinatie met de andere tools van de Soul Key Hypnose maken deze reis tot een van de reizen die je leven en hoe je het leven waarneemt zal veranderen. De ervaringen van het vorige leven kunnen zowel verbluffend als leerrijk zijn.

Als ziel wordt je niet beïnvloed door de fysieke problemen die verband houden met je energie, en dat is de reden waarom sommige mensen fysiek zullen genezen van een ervaring uit het vorige leven. Plus het feit dat de ziel het soms erg handig zal vinden om zich opnieuw te verbinden met problemen uit het vorige leven, zodat je NU het volledige leren zult krijgen - en / of je spirituele zoektocht openzet om de zoektocht volledig te begrijpen.          

www.Hypnose-Praktijk-limburg.nl

 
PAST LIFE REGRESSION
* Loslaten van trauma
* Ontwarren van karmische beperkingen
* Het vinden van je missie in het leven
* Herinnerend verborgen en vergeten vaardigheden en kennis
* Werken met relevante vorige levens
* Nuttige ervaringen en bewijsmateriaal van vorige levens vinden
* Verduidelijkingen van zielsovereenkomsten en relaties
HET LEVEN TUSSEN HET LEVEN
* Opnieuw verbinden met je zielsbewustzijn
* Het doel van het leven begrijpen en waarom je ervoor hebt gekozen
* Spirituele upgrade en doel
* Structuur van zielsgroepen
* Spirituele begeleiding
* Inzicht in de oorsprong en het doel van de ziel
GENEZING & INTUÏTIE
* Fysieke en mentale bevrijding
* Fysieke en mentale genezing en optimalisatie
* Intuïtieve controle opening en controle
* Initialisatie van je eigen genezende kracht
* Opening van spirituele communicatie en vaardigheden
* Ontmoeting met counselors en helpers
* Soul-contacten op meerdere niveaus
 
  

PAST LIFE REGRESSION zijn niet alleen tijdreizen. Er is zoveel informatie in die levens dat je onderbewust weet of dat de ziel wil dat je het ziet.

Bevestig, bekijk de specifieke situaties, begrijp zielsovereenkomsten, breng kennis met je mee, ervaar hoe je dat leven verliet,

snijd het zilveren koord van de ziel af dat je met dat specifieke leven verbindt, accepteer de kennis en breng alleen de lessen,

vaardigheden en goede kennis naar dit leven.

Deze ervaring alleen is al krachtig. En de manier waarop wij het doen, zorgt ervoor dat u alles krijgt wat er op u wacht.

Zonder voorafgaande ervaring met Healing of communicatie op spiritueel en zielenniveau,

zul je in staat zijn om het via Quantum Connectie Soul Key Hypnose dit onder de knie te krijgen.

Nou, omdat Quantum Connectie Soul Key Hypnose je verbindt met je ziel, en als ziel is dit iets dat iedereen beheerst op een hoog niveau.

NIEUW ACCES CONSIOUSNESS

Access BARS

ACCES CONSIOUSNESS Therapie,  1 sessie duurt tussen de 45 minuten en 90  minuten

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en
meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

DUTCH-Access-Bars-Headchart-facebook-869x1024

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine, Hoogbewustzijn.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.
Bij volwassenen duurt het  60 tot 90 minuten €   105,00
Bij kinderen tot 12 jaar duurt het 30 tot 45 minuten vanaf   €  95,00

 

De Bars en Regulation Thermometry van Dr Lisa Cooney en Linda Adamowski

 

NIEUW HYPNOSE in combinatie met ACCES CONSIOUSNESS

HYPNOSE in combinatie met Access BARS

De regulaire Hypnose sessie met dan de combinatie met de ACCES BARS

Wil jij je dan volkomen ontspannen voelen en
meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren?

Hypnose sessie en daarna gelijk

De BARS (engelse woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

DUTCH-Access-Bars-Headchart-facebook-869x1024

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine, Hoogbewustzijn

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.
Bij volwassenen duurt het  60 tot 90 minuten 
Bij kinderen tot 12 jaar duurt het 30 tot 45 minuten

Afvallen met 2 personen/ of groepssessie

aanbieding het hele jaar door met 2 of meerdere personen deze word uitgevoerd in een groepssessie ( algemeen)

met 2 personen in een sessie 

AANBIEDING het hele jaar door met  2 of meerdere  personen samen afvallen in 1 sessie ( algemeen als groepssessie)

 

 

 

roken-

Stoppen met roken met 2 personen / of groepssessie

aanbieding het hele jaar door met 2 of meerdere personen algemeen als groepssessie

met 2 personen in een sessie stoppen met roken

AANBIEDING het hele jaar door met 2 of meerdere personen samen stoppen met roken in 1 sessie zonder afkickverschijnselen algemeen als groepssessie

 

 

 

WAT doen de lichaamsbody processen

Wat doen de lichaamsprocessen?

Er zijn processen voor onder ander:
– terugdraaien van celgeheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
– regenereren of elimineren van bepaalde cellen
– lijfelijke verjonging
– gewichtsverlies
– het verbeteren van het gezichtsvermogen
– verjonging van de huidcellen
– immuun systeem boost
– trauma verwerking en oplossing in het lichaam
– verbetering van de spijsvertering
– opruimen van de overblijfselen van drugsverleden, medicatie en anestesie etc.

Het laten lopen van verschillende energieën op verschillende plekken op het lichaam creëert verschillende effecten. Voor maximaal resultaat kan de energie gefocust worden op elke fysieke klacht. Bijvoorbeeld: als je vaak ziek bent zou je een proces kunnen laten lopen dat focust op het immuun systeem.

Alle Access Body Processen kunnen door kleding heen gedaan worden.

Alles wat in zich ons lichaam heeft vastgezet is veel gemakkelijker te veranderen dan dat we denken.

De cellen en moleculen van ons lichaam worden beïnvloed door het spanningsveld waarin zij zich begeven.
Door dat spanningsveld en de informatie rondom de cellen te veranderen, is het lichaam in staat om te veranderen en te herstellen. Als bij toverslag…

Ben jij benieuwd naar hoe dat voor jou kan werken?

Access Body Process

Het Body Proces of lichaamsproces is een methode van Acces Consciousness waarbij ik mijn handen op verschillende plekken op je lichaam leg. Hierbij vraag ik om een specifieke energie te activeren, waardoor verandering ontstaat in jouw lichaam en jouw functioneren. Het kan ook gebruikt worden voor het herstellen van trauma, en helpt je lichaam weer terug te keren in de oorspronkelijke staat.

Bij deze behandeling lig je gekleed op de massagetafel, eventueel afgedekt door een dekentje.

Er zijn processen voor onder andere:
– het terugdraaien van celgeheugen na blessure, trauma en littekenweefsel op en onder de huid
– het laten regenereren of elimineren van bepaalde cellen
– het verbeteren van het gezichtsvermogen
– het laten verjongen van de huidcellen
– het versterken van het immuun systeem en de spijsvertering
– het verwerken van trauma en drugsverleden etc.

Access Body Class

Alle hands-on body processen van Access Consiousness zijn ontwikkeld om een betere relatie met je lichaam te creëren. Elk lichaam heeft het vermogen om zichzelf te genereren. De lichaamsprocessen kunnen daarbij ondersteunen op een manier die je wellicht nooit voor mogelijk hebt gehouden.

De Access Body Processen, oftewel lichaamsprocessen, zijn een hands-on behandelmethode met zachte aanraking. Hierbij wordt specifieke energie gevraagd te stromen.       

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System)

MTVSS is een van de meest dynamische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Door de lichte aanraking is het heel zacht en toch krachtig. Het effect is een gevoel van rust, ontspanning en ruimte in je lichaam zoals je niet eerder ervaren hebt. Het kan dingen in je lichaam veranderen waarvan je niet wist dat het mogelijk was. MTVSS kan vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is of niet goed functioneert ongedaan maken.

MTVSS heeft heel veel verschillende toepassingen. Het kan worden gebruikt als boost voor het immuunsysteem. Uitgevoerd op het gehele lichaam heeft het een diepgaande werking. Het kan worden toegepast op individuele organen of lichaamssystemen. Het kan als verbaal proces worden gebruikt tijdens sport of lichaamsbeweging. Het is bij uitstek een lichaamsproces om de energie van het lichaam te volgen, de mogelijkheden zijn oneindig.

Als jouw lichaam MTVSS 20-30 keer ontvangt kan je gehele lichaamsstructuur veranderen. Hoe zou het zijn om jouw lichaam te creëren zoals het oorspronkelijk bedoeld was? Welke grootsheid van Zijn kunnen jij en je lichaam zijn - meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden?

TSS (Trifold Sequencing Systems)

Het TSS lichaamsproces is bij uitstek geschikt voor het ontdoen van emotioneel en fysiek trauma. Er is sprake van een Trifold Sequencing System als je een gebeurtenis hebt meegemaakt en er in blijft hangen, als in een loop, waarbij je je leven ziet als voor en na een schokkende gebeurtenis, hetgeen je belemmert verder te gaan met je leven. Ook kan het van toepassing zijn op gebeurtenissen in de kindertijd. Het kan naast lichamelijk trauma’s betrekking hebben op allerlei thema’s in je leven, bijvoorbeeld geld of relaties. Tijdens het ondergaan van het TSS lichaamsproces ontsluit je jouw creatieve capaciteit om verder te gaan met je leven. Wat wil jij veranderen in je lichaam en je leven?

BMM (BioMimetic Mimicry)

Uitroeiing, Eliminatie en uiteenvallen van het Biomimetisch en Biomimetrisch nabootsen van andermans paden, pijnen en werkelijkheden.

Biomimetic Mimicry, oftewel biomimetisch nabootsen, is wat we doen als we onze levens en lichamen creëren door het nadoen van anderen. Heel veel van de gesteldheden in het lichaam zijn ontstaan door het vastzetten van psychologische of fysiologische patronen die niet van ons zijn. We doen dit meestal onbewust om anderen te begrijpen, door ze na te doen. Het is ook de manier waarop we leren van onze ouders.

Je kunt dit proces laten lopen met betrekking tot specifieke personen. Je kunt het als algemeen lichaamsproces laten lopen. Je kunt dit lichaamsproces niet vaak genoeg ontvangen. Je hebt in je leven heel veel mensen nagebootst, het duurt misschien lang, als je echter alles wat je hiervan hebt opgeslagen opruimt ontstaat er een gevoel van vrede dat niets anders je ooit gegeven heeft.

Invocation of Deafness

Invocation of Blindness

Correcting Vision

Zero Sum of Trauma

Source Field for the Elimination and Eradication of the Chromatics of Time

Restoration of Communion with Earth

NIEUW Bodyprocess MTVSS

MTVSS

MTVSS is een dynamisch proces voor het opheffen van vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is en niet werkt of slecht functioneert.
Het is een proces dat het immuunsysteem activeert en bevorderd,
Daarnaast werkt het op individuele organen.
 

Het MTVSS bodyproces is de BOOST voor je immuunsysteem en lichaam, en één van de meest dynamische hand-on processen  in  Access Consciousness®

MTVSS kan op duizend verschillende manieren worden gebruikt en elke keer creëert het een andere mogelijkheid.

 

Alles wat zich lichamelijk uit, heeft een ontstaan in het welbevinden van een mens. Dit proces is voor het gehele lichaam; het is heel toepasbaar voor mensen met een lage weerstand, chronische ziekte of voor mensen die net ziek zijn geweest.


Voor je individuele organen; metabolisme en stofwisseling, ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsvertering, ingewanden, huid, gezicht, skelet, lymfklieren en voortplantingssysteem; het gehele immuunsysteem.


Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los, het zorgt ervoor dat je weer terugkomt naar de Self-Suporting System, die jij werkelijk was en bent!

De energie kan weer stromen waar het wilt.


Wil jij een sterkere weerstand, meer energie, diepe ontspanning, minder pijn…& meer Plezier met jouw lichaam….?


Dit ontspannende proces kun je hands-on aan anderen geven & ook heel makkelijk op jezelf toepassen, ook als je bv aan het sporten bent.

NIEUW ACCES BARS

Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Access Consciousness® heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd

ACCESS BARS®.

Access Consciousness® is enorm grote verzameling pragmatische, makkelijke en krachtige technieken, ontwikkeld door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen – de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen. De Bars werken op het hoofd en de hersenen. Gedachten, gevoelens en emoties worden losgelaten.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?

Deze punten bevatten de elektrische lading van alle ideeën, overtollige gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen afgezien van wat je cognitief weet.
Access Bars wordt weleens vergeleken met het ontladen van een Batterij of het defragmenteren van een computer.

Hoeveel bestanden en programma’s staan er wel, maar gebruik je niet of vertragen alleen maar? Jouw hoofd werkt eigenlijk hetzelfde. Hoeveel ruimte, gemak en energie kan je kiezen?

Wat je opruimt, komt niet meer terug in de vorm van herkauwen, nee je krijgt er letterlijk ruimte voor terug. Zo kan jij kiezen wat je wilt kiezen.
Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een heerlijke massage hebt gehad. De verandering in gevoelens, emoties en gedachtes kan je ervaren tot ongeveer 3 weken na het runnen van de BARS.

***   Wat als alles een keuze is en jij nu kiest om meer gemak, plezier en glorie te creëren in je leven?

 ***  32 punten op het hoofd die bij lichte aanraking je rust en  verlichting kunnen geven bij oa ;

 - doorbreken belemmerende patronen

- stress in hoofd en lichaam                      - laag zelfbeeld

- niet lekker in je vel zitten                        - overgangs klachten

- burn-out                                                  - hoofdpijnen

- depressie                                                - concentratie problemen

- slaapproblemen                                       - examen vrees

- lichamelijke klachten                                - herstel na ziekte

- adhd/add                                                 - angsten

- hypergevoeligheid                                  - moeite ontvangen/geven

- .............                                                  - ......................

NIEUW ENERGETIC FACELIFT

Het verschil met de Bars is dat de Bars werken op het hoofd en de hersenen. Gedachten, gevoelens en emoties worden losgelaten. Het Facelift proces werkt op het lichaam, de cellen, spieren, botten en organen. Er wordt verandering in het lichaam gebracht. Bars ruimt het hoofd op en Facelift zorg voor verandering in het lichaam. Het is een diepwerkend proces dat het hele lichaam aanpakt. Het heet voor mij Facelift omdat je na de behandeling veel ontspanning ziet in het gezicht. Het had voor mij ook anders mogen heten ;) 
Doordat dit proces begint met een aantal Bars punten heb je het effect van de Bars, een rustig hoofd en de veranderingen in het lichaam. 

Dit proces wordt gegeven op het decolleté, hals en gezicht door lichte aanraking met de handen. 

Het Facelift proces laat ook goede resultaten zien bij problemen met de overgang, bij de hormoonhuishouding, concentratie, spijsvertering, bewegelijkheid van het lichaam, en slaapstoornissen, 

Wat doet een Access Energetic Facelift®?

Ten eerste is het Heerlijk ontspannend voor body & mind.

Deze dag leer je zelf dit heerlijke ontspannende body procces geven & ontvang jezelf ook 2 sessies.

De energieën waarmee gewerkt wordt (29 krachtige Access lichaamsprocessen), zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren.

 

Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht; Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch 'aangepakt' en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.

 

Hoeveel oordelen gebruik jij onbewust tegen jouw lichaam?

Hoe zou het zijn om die met gemak en plezier los te laten?

 

De energie stroomt extra naar de plekken waar nodig, in het gehele lichaam.

 het ONTspant en ONTstressed het gezicht en hele lichaam, het werkt ook op alle organen

 Het grootste orgaan is de huid, deze wordt weer stralend,   het werkt op het botstructuur

het werkt op DNA niveau, op celluair niveau,   het vertraagd  het verouderings  proces

  vermindering van diepe rimpels en lijnen

   versteviging van de huid

   minder oordeel naar eigen lichaam en dat van anderen

   gezondere en vitalere uitstraling

Het enige wat jij hoeft te doen, is gewoon lekker liggen en ontvangen. De sessies worden gegeven op een massage tafel met de kleding aan.

Dit alles ZONDER chirurgische ingreep,  injecties,  peelings of drugs,  hersteltijd of gezichtsoefeningen, crèmes of producten die je kopen of gebruiken moet,  En Zonder risico!

In plaats van emotieloze gezichten...; Meer Vreugde!

Een veel gehoorde bijkomstigheid is dat ontvangers van de Energetic Facelift, hierna meer    Ease  &  Joy & Glory in hun leven ervaren......

 

Hoe wordt het nog leuker dan dit...?