!
!

NIEUW TSS

Dit procest on-doet het opgeslagen trauma wat is vastgezet in  spieren, weefsels en botten. Het is dat wat “  steeds weer opspeelt”.

Doordat we wennen aan het niveau van pijn en de verminderde functie en door gaan met de activiteiten en ons leven stapelt het trauma zich keer op keer op. Dit uit zich uiteindelijk in on-opgeloste pijnen en bewegingsbeperking, wat uiteindelijk leidt tot niet of slecht functioneren en verzwakking van het lichaam.

De drievoudige sequentie systemen (TSS) is een bijzonder effectief proces van access consciousness dat de gevolgen van shock en trauma uit je hoofd en je lichaam haalt en je zo bevrijdt uit de loop waarin sommige ingrijpende gebeurtenissen je gevangen kunnen houden.

Het is een proces voor emotioneel trauma maar het kan ook heel goed assisteren om fysieke klachten te genezen, vooral als de oorzaak daarvan ligt in traumatische gebeurtenissen waarvan je nog precies weet wanneer ze gebeurt zijn.
Of wanneer gebeurtenissen die soms tijden geleden geweest zijn zich nu nog steeds opnieuw afspelen en er moeilijk of niet uit de herbeleving te komen valt.

Je kent ze waarschijnlijk wel mensen die de neiging hebben om steeds weer dezelfde gebeurtenis te vertellen... alsof het gisteren gebeurde, terwijl het in werkelijkheid al jaren, soms al tientallen jaren geleden is.


Misschien herken je het ook wel in je eigen leven. Het is alsof je vastzit in een soort van achtbaan die je steeds weer terug brengt bij die ene bepalende gebeurtenis... terwijl je die nou juist zo graag achter je wilt laten. En dat gaat nou net niet omdat je die gebeurtenis hebt vastgezet in je lichaam.

Het body process TSS ontrafelt de "loop", het haalt de gebeurtenissen en emoties die aan elkaar geplakt zijn weer uit elkaar. Dit zodat, het één het ander niet meer automatisch triggert om opnieuw in bestaan te komen.
De energie van het TSS bodyproces ontlaadt de ingrijpende gebeurtenis.


Het proces van de drievoudige sequentie systemen is bedoeld om je lichaam hier weer uit te bevrijden zodat je het ook werkelijk achter je kunt laten.

Het is een proces dat op veel manieren en voor veel situaties toegepast kan worden: mensen met PTSS, Fysiek trauma, ongelukken en ingrijpende gebeurtenissen

NIEUW Embodiment Of and As Space

Dit bodyproces zorgt ervoor dat het lichaam meer ruimte krijgt. De dichtheid tussen de moleculen wordt groter en ruimer. Vaak verkrampen we, trekken we alles samen waardoor we totaal geen ruimte hebben. Dit zorgt ervoor dat je lichamelijke klachten krijgt en vast zit in jezelf.
Je weet dat jouw energie alle kanten op kan, dat je kan uitreiken waar je maar wilt zijn.
Na dit proces ervaren mensen letterlijk meer ruimte in hun lichaam en in hun zelf. Ze kunnen makkelijker bewegen en hun leven lijkt opeens zoveel meer groter dan daarvoor.

NIEUW HAPPY BODY!

Emoties slaan we op in het lichaam als we ze niet optimaal ervaren. Als we een emotie meemaken vinden we die vaak te intens en verdrukken of verstoppen we het.
De emoties is er eigenlijk om ons weer in balans te brengen, maar als we deze emotie niet ervaren en erkennen dat die er is gaat het energetisch en letterlijk vast zitten in het lichaam. Hoe meer deze opgepotte energie in ons lichaam zit hoe minder ruimte we ervaren. De brok in de keel hebben, iets zwaars op je maag hebben en iets op de lever hebben zijn niets anders dan emoties die ergens zijn gaan vastzitten.
Door dit proces kunnen deze emoties weer gaan stromen, minder intens worden en verdwijnen, zodat er meer ruimte ontstaat en de vreugde die we eigenlijk altijd in ons hebben weer optimaal kan stromen.

NIEUW Zero Sum of Trauma

Dit is een hands-on body proces en deze pas je toe daar waar het lichaam is getraumatiseerd. Daar waar je gewend bent geraakt om met pijn te leven omdat er geen anderen oplossingen zijn of werkten. Op het moment dat je je lichaam een traumatische ervaring heeft zal je lichaam een nieuwe pijn- level creëren en functies elimineren om met deze pijn te zijn en te kunnen handelen. Op het moment dat je doorgaat met deze activiteiten zet je je lichaam buiten functie en zullen er meerdere functies uit gaan vallen. Dit proces haalt het trauma, de shock uit het lichaam. Gary Douglas heeft tijdens dit proces ervaren dat botten onder zijn handen zich begonnen te verplaatsten. Dit proces wordt toegepast om het lichaam waar er geen oplossing is om dit te veranderen of daar waar lichamelijke blokkade of beperking is, een opeenstapeling van het pijn waar je denk dat dit niet en nooit zal verbeteren. Ook is dit proces heel toepasbaar voor atleten en voor mensen die fysiek arbeid verrichten en hun lichaam over en overbelasten.

NIEUW Correcting Vision.

Hoe staat het met de visie over deze wereld, klopt deze met de werkelijkheid, dat wat er daadwerkelijk speelt of.......?

Ervaar je oogproblemen? Gary Douglas kon na 3 behandeling van ongeveer 60- 90 minuten zijn bril opzij leggen. Gecombineerd met een ander proces kan het traumatische oogbeschadigingen verhelpen. Ook help dit proces bij sinus problemen en je dit proces ...kan je toepassen op je huisdieren. Dit proces is een combinatie van 15 andere processen dus wat kan dit proces je allemaal gaan brengen!!!!!

Deze dag leer je alle ins en outs van dit proces. Je krijgt de basis uitgelegd van de Access Conciousness en je ontvangt en geeft dit proces. Je krijgt een naslagwerk mee naar huis met alle bijbehorende clearings en na het volgen van dit proces meld ik je aan bij Acces Conciousness USA. Na dit proces kan en mag je dit uit gaan wisselen met andere mensen, toepassen in je praktijk of de mensen om je heen laten ervaren.

Kom je ook? Ga ik je op deze dag zien???? :). Je bent van harte welkom!!!