HYPNOSE - reactie en ervaringen

Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

Zelfliefde en geen eigenwaarde

Als ik naar mezelf kijk, naar mijn leven, naar alles wat ik probeerde te doen en deed, van jongs af aan tot de leeftijd die ik nu heb...

Op mijn werk, in mijn onderneming, in mijn relaties, in mijn dagelijks leven... 

Dan zie ik dat ik in essentie steeds op zoek was naar geluk, naar vervulling, naar liefde en innerlijke vrede. 

Dan zag ik dat ik ook probeerde stress, problemen, zorgen, verdriet en ellende te overwinnen of liever nog, wilde voorkomen en definitief wilde elimineren in mijn leven.

Dat is waar we allemaal in ten diepste van dag tot dag mee bezig zijn en proberen te realiseren.

Maar zeg nu eerlijk, kan jij zeggen dat jij dit hebt gerealiseerd? Dat je radicaal vrij bent, en dat er ongeacht zich in je leven voordoet, jij je gelukkig en in vrede voelt?

Nu naar mijn tweede Hypnose sessie kan ik zeggen dat ik mij veel gelukkiger voel en voel een diepe rust in mijn gevoel en in mijn hoofd, ik ben veranderd in mijn voordeel. Met veranderen bedoel ik de ontdekking van je ware Zelf dat compleet en volmaakt is, waar niets aan toe te voegen of af te halen valt. 

Dank je wel voor deze mooie ervaring die ik nu al heb mogen delen.

Afvallen hypnose

Ik voel me een ander mens, denk minder negatief en ben erg blij. Snoep moment is er niet meer, maar voel wel soms het knagende gevoel in mijn maag en negeer het makkelijk. ik heb nu 2 behandelingen gehad en er is al 5 cm van de buikomvang af.

Ik ben je erg dankbaar, luister graag naar je stem, heb hoop, geloof nu in mijzelf, gaat goed komen.

Met vriendelijke groetjes, Luna."

Afvallen met maagband

"Hoi Yvonne, het gaat super goed. 

Gister 50 geworden en mij gewoon aan de 3 maaltijden gehouden. Geen moeite met gebak en eten uitdelen, echt ongelooflijk want voorheen kon ik niet van gebak afblijven. Ik slaap ook onwijs goed, voel me overdag wel wat moe maar dat zal wel weer opknappen. Voel me verder erg blij en sterk 👍. Bedankt voor deze kans! K."

Aafvallen met maagband

Wat ik ervaar is werkelijk een wonder, ik heb geen negatieve gedachten meer over mezelf. Ik eet echt heel weinig s'morgens 1 volkoren cracker, lunch Griekse yoghurt met 1 lepel cruesli noten, avond stukje vlees met 2 lepels groenten. En dat met diabetes, mijn insuline opname is stukken minder en de waarde ook. Voel me goed, meer energie! Ik voel me niet meer opgeblazen en voel me happy .De 8 regels doe ik ook iedere dag ,mijn broek zit losser, honger heb ik niet ,soms moet ik mijn suiker controleren om te kijken of ik laag in de suikers zit, het is het zelfde gevoel als honger, dan heb ik genoeg aan 3 nootjes, de mp3 luister ik graag.
ik denk dat mijn bandje wel goed zit.
Verder hoop ik dat het zo als nu ook verder mag gaan, Mijn Man is Trots op me en zegt dat mijn gezicht al slanker is. ben ook Trots op mezelf en hoop dat ik een paar kilo ben afgeslankt als ik in Augustus op vakantie ga. Ik kan gemakkelijk de zoete dingen laten liggen. Wel neem ik als ik onder de 7 zit in bloedsuikers voor de nacht een kopje bouillon, om in de nacht geen hypo te krijgen. Wat ben ik blij dat ik jullie heb leren kennen, jullie zijn
👍🔝 

Een Dikke Bedankt! C" 

Hoofdpijn en pijn in Nek en rug

Peter November 2017

nu een hele tijd geleden bij jou geweest te zijn mag ik met heel veel plezier vertellen dat ik na de sessie nergens meer last van had. Heel sceptisch naar huis gereden maar ik voelde eigenlijk niets meer. Vreemd terwijl ik altijd met hoofdpijn- nekpijn en het bovenste gedeelte van de Rug pijn had. We zijn nu 3 maanden verder en ik mag zeggen dat ik dit gewoon geweldig vind. Hypnose heeft mijn wereld opnieuw laten opbloeien.

Dank je wel

Bacterien

Jolanda november 2017

Na een tijd geleden bij jullie geweest te zijn mag ik met een goed gevoel terug denken aan de sessie. Ik kwam naar jullie toe omdat ik steeds meer ziektes aan het bevestigen was met name de grootste dat ik vol zat met bacterien. Nu ik mag zeggen dat deze ziekte volledig weg is en ik verder geen problemen meer heb met dat ik denk dat ik vol zit met ziektes.

Heel veel dank hiervoor Yvonne groet Jolanda

Maagband

nellie november 2017

Hallo Yvonne

 

Er zijn alweer 4 weken voorbij en ik zou je graag mijn gewicht door willen geven.

Ik weet niet of dit de bedoeling is. Mijn gewicht vanmorgen was 93,3 kg. Dus begin 98,2 kg na 4 weken 96 kg en nu  na 8 weken  93,3 kg

In centimeters merk ik het vooral. Ik kan alweer iets aan wat eerst te klein was. Of te wel wat er eerst uitzag als een worst zit nu weer lekker.

Ik luister trouw jouw verhaaltje voor het slapen gaan en hierdoor slaap ik ook lekker in. Hartelijk dank daarvoor.

Afgelopen week heb ik zelfs een keer gehad dat ik mijn portie soep die ik kreeg in een restaurant niet op kon. Mijn lichaam zei voor de eerste keer sinds ik mij kan herinneren dat ik genoeg had.

 

met vriendelijke groeten

Nellie

Fybromyalgie

Paul november 2017

Ik heb zolang als ik mij kon herinneren Fybromyalgie. Er was altijd wel iets waardoor ik niet mee kon komen omdat mijn lichaam zei nou Paul dit gaat het hem niet worden. Maar nu was ik er klaar mee en heb een sessie geboekt voor Hypnose. En ik kan het echt nog niet geloven maar ik kan langer de dingen doen die ik voorheen niet kon doen. Mijn lichaam protesteerd nog wel eens een keer maar de er zijn dagen dat ik alles kan doen wat ik maar wil doen.

Heel veel dank

Angst

Truus okotber 2017
Beste, Vandaag is het 3 maanden geleden dat ik bij jou geweest ben voor Angst. Ik durfde letterlijk niet meer naar buiten, dacht ik ga dood bij alles wat ik voelde. Sloot mezelf op en kon niet meer genieten van het leven en alles om mij heen. N u ik sta weer vol in het leven en doe dingen waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen doen. Heerlijk gewoon heel veel dank voor deze fijne Hypnose.

Maagband

oktober 2017 Cor

Ik ben door een collega naar jullie gestuurd omdat drie collega's zeer goede resultaten hadden met de Maagband. Ik ben de eerste week met mijn vrouw naar de griek uit gaan eten. en ik moet bekennen dat het vreemd was dat ik niet meer zoveel op kon. haha.

Het is nu 5 maanden geleden dat ik bij jou geweest ben en ik ben super tevreden en ben 35 kilo afgevallen en moet nog een klein stukje maar dat gaat me zeker lukken. Heel erg bedankt voor jullie hulp.