HYPNOSE - reactie en ervaringen
Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

Sport prestatie

Rusty juli 2017
Ik ben trunster en op een hoog niveau en op een gegeven moment kwam ik niet meer verder. Gezocht op internet en er veel over gelezen een afspraak gemaakt voor Hypnose. Een geweldige ervaring ik had mijn Beker al binnen en ik wist precies wat ik steeds fout deed en waar ik iets moest veranderen. Dit heb ik dus in hypnose gedaan en kijk mijn 1e plaats was mijn triumph.   dank je wel hiervoor en misschien dat ik nog wel eens een keer aanklop voor iets anders wat mij dan de parten speelt...........

Tinnitis

Moura juli 2017

Tinnitis, ik had er alleen last van als ik in Bed lag want dan was alles stil. Overdag kon ik het hendelen omdat er veel geruis om mij heen was, muziek van de radio, de PC's op het werk. dus dat was ok. Maar in de nacht werd ik er gewoon wakker door. Een piep die niet meer ophield. Vanaf dat ik in Hypnose ben geweest is het veel rustiger in mijn hoofd en ik kan weer normaal de volle nachten doorslapen. Er zijn nog wel nachten dat ik denk dat ik het hoor maar ik weet wat ik ertegen kan doen.

dank je wel

Migraine

Laura juli 2017

Migraine dit had ik elke maand wel 2 keer en wist precies wanneer het kwam opzetten. 20 jaar met alleen zwaar hoofdpijn en migraine gehad. Mijn vriendin was bij je geweest voor Angst en zij was hier helemaal vanaf. Ik dacht het kan geen kwaad dus een afspraak gemaakt. Dit is nu 5 maanden geleden. In het begin voelde ik nog wel een druk maar geen hoofdpijn of migraine meer. Nu is deze druk geheel verdwenen en ik kan mij op de dingen gaan conventreren die ik graag wil gaan doen.

Yvonne heel erg bedankt

Rijangst

Lilian juli 2017

Ik ben 8 maanden geleden bij je geweest voor mijn rijangst. Ik durfde niet meer ontspannen auto te rijden, Ik had een oud autootje voor als er iets gebeurde dat deze niet veel schade had. Ik werk in Duitsland dus daar scheuren ze langs je heen of dat je op een circuit zit. Nu ik was het zo beu, dat ik je gebeld heb en een afspraak gemaakt heb. Mijn bevindingen: Ik heb een nieuwe auto gekocht en ik voel me geweldig als ik in mijn auto stap. Zonder stress en angst gewoon met het verkeer mee, geen stress meer voor een vrachtauto gewoon RELAX..

Dus ik bedank mij voor de geweldige verandering die ik gemaakt heb. Lilian

roken-

Stoppen met roken

Joris juli 2017

Goedemorgen!

Het is alweer ruim een jaar geleden 21 maart 2016 geloof ik dat ik bij je was voor een hypnose tegen roken,

En wilde even laten weten dat ik nooit meer een sigaret heb aangeraakt (ga t ook nooit meer doen)

Ontzettend bedankt!

Fijne dag

 

Groet Joris

Hooggevoelig kind

Ziva juli 2017

Beste Yvonne

Wij zijn een paar maanden geleden bij je geweest voor Ziva. Ze had stress en nam van alle mensen iets op. Je hebt haar onder Hypnose gebracht en we hebben een nieuwe dochter ervoor in de plaats gekregen. Ze kan nu op dit moment er heel goed mee omgaan. De tips die je gaf zijn goudwaard.

Nogmaals bedankt voor de fijne Hypnose, Ziva 12 jaar

 

Vliegangst

Pieter juni 2017

Ik heb altijd gevlogen totdat ik een ongeluk heb meegemaakt met het vliegtuig dat op de landingsbaan al voor dat het in de lucht zat een crash maakte. Ik moest een reis maken naar Japan voor mijn werk maar kon dit steeds uitstellen. Ik ben gaan zoeken en heb gevonden dat Hypnsoe kon helpen. Een afspraak gemaakt en zie.

Ik ben heen gevlogen en terug en heb zelfs nog andere vluchten gehad. Heerlijk ik heb nergens meer last van, Dank je wel

Verlatingsangst

Jan juni 2017

Ik heb altijd gehad als ik ergens was of een relatie had, dat iedereen mij zou verlaten. Alle relaties die ik gehad heb liepen stuk. Tot ik Hypnose geprobeerd heb. Mijn relatie heb ik nu al twee jaar en we hebben plannen om te gaan trouwen, dit wilde ik je even melden.

Jan

Chronische pijn

Bea juni 2017

Na een lange periode van altijd pijn, ben ik nu op een punt dat ik deze pijn uit kan schakelen. Een mooi concept. Ik moet smorgens nog wel even op gang komen maar de pijn is minder de ene dag en de andere dag geheel weg. Hypnose is een mooi middel voor pijnbestrijding.

Dank je wel hiervoor.

ADHD

Kevin juni 2017

Beste Hypnose Praktijk Limburg

Ik ben een tijd geleden in jullie praktijk geweest voor mijn ADHD. Ik zou medicijnen moeten gaan nemen als ik mijn baan zou willen houden. Mijn Vader is toen verteld dat hij wilde stoppen met roken. We zijn toen beiden bij u geweest en ik moet zeggen ik voel mij heel goed, ik hoef geen medicijnen te slikken en ik ben een stuk rustiger. Mijn vader is ook nog altijd gestopt met roken.

Wij zijn in 2015 bij U geweest. Ik en mijn vader zijn u daar nog altijd heel dankbaar voor.