HYPNOSE - reactie en ervaringen
Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

Angst

Truus okotber 2017
Beste, Vandaag is het 3 maanden geleden dat ik bij jou geweest ben voor Angst. Ik durfde letterlijk niet meer naar buiten, dacht ik ga dood bij alles wat ik voelde. Sloot mezelf op en kon niet meer genieten van het leven en alles om mij heen. N u ik sta weer vol in het leven en doe dingen waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen doen. Heerlijk gewoon heel veel dank voor deze fijne Hypnose.

Maagband

oktober 2017 Cor

Ik ben door een collega naar jullie gestuurd omdat drie collega's zeer goede resultaten hadden met de Maagband. Ik ben de eerste week met mijn vrouw naar de griek uit gaan eten. en ik moet bekennen dat het vreemd was dat ik niet meer zoveel op kon. haha.

Het is nu 5 maanden geleden dat ik bij jou geweest ben en ik ben super tevreden en ben 35 kilo afgevallen en moet nog een klein stukje maar dat gaat me zeker lukken. Heel erg bedankt voor jullie hulp.

Afvallen met ondersteuning

Monique oktober 2017

Ik ben twee maanden geleden bij je geweest voor een sessie afvallen en ik mag mij vandaag wegen. Ik ben blij afgevallen over het resultaat ik ben van 83 kilo naar 73,4 kilo gegaan. De ondersteuning heeft goed geholpen

Bedankt voor de goede hulp die ik gekregen heb.

Afvallen met ondersteuning

september 2017 Els

beste Yvonne

Ik ben twee maanden bij je geweest voor de sessie Afvallen met ondersteuning, wauw wat een eyecatcher wat heb ik hier veel mee geleerd en wat ben ik afgevallen. De eerste maand was ik al 9 kilo kwijt nu de tweede maand gaat het wat minder maar ik weet dat ik mijn 20 kilo ga halen, het is heel gemakkelijk om dit te volgen, geen verder dieet. Ik ben je hiervoor zeer dankbaar en ik hoop dat meer mensen dit gaan volgen omdat ik nu na jaren lang te hebben gejojo nu iets gevonden heb waar ik mijn leven lang mee kan doen.

Dank je wel Els

Depressie

september 2017 Gertie
Vandaag is het 4 maanden geleden dat ik bij jullie geweest ben voor mijn depressie. Ik had anti depressive voorgeschreven gekregen van de psycholoog en voelde niets meer. Ik heb tijdens de hypnose gehuild wat ik allang niet meer gedaan had omdat ik niets meer voelde. Alles was vlak mijn gevoel alles. Nu 4 maanden verder weet ik niet meer wat een depressie is. Ik voel me vrij, blij gelijk al de zelfde dag. Ik kan weer genieten van de mooie dingen in het leven, gewoon de simpele dingen van een bloemetje op de tafel, van mijn dochter die gewoon even gek doet. Of gewoon van de hond die met zijn speeltje naar me toe loopt. Heel heel hartelijke dank ik weet niet wat ik gedaan zou hebben als ik bij de psycholoog was blijven lopen.  NIET over nadenken nogmaals BEDANKT>>>>>  Gertie

Plasdrang

september 2017 Barry

Na een zoektocht op Internet ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik had een Plasdrang, als ik er maar aan dacht dat ik de deur uit zou gaan dan gaf mijn blaas aan dat hij vol zat. In de trein kon ik mij niet concentreren omdat mijn blaas constant aandacht gaf dat ik moest plassen. In de auto bij elk tankstation moest ik plassen. Ik werd er gewoon helemaal gek van. Het bleef maar steeds die drang om te plassen. Ik heb je gebeld en heb een afspraak gemaakt. en zie ik kan nu met een gerust hart in de auto of met de trein reizen zonder dat ik me zorgen hoef te maken of er ergens een toilet is.

Heel bijzonder deze Hypnose.

bedplassen

Bedplassen

augustus 2017

Onze zoon van bijna 12 plaste vrijwel elke nacht in zijn bed. Wanneer we hem 's nachts wakker maakte om te plassen en hij nog droog was, bleef hij de rest van de nacht meestal wel droog. Maar vaak waren we ook al te laat (na 1 1/2 uur slapen).
We hadden ook al vaker de plaswekker gebruikt.

Ik kreeg te horen dat Hypnose zou kunnen helpen, ik heb er met mijn zoon over gepraat en hij wilde dit wel proberen want hij vond het zelf ook niet leuk meer dat hij met 12 nog in bed moest plassen.

Een afspraak gemaakt bij Yvonne en ik moet zeggen het heeft echt geholpen, mijn zoon van 12 is nu al 3 maanden plasvrij en staat s’morgens droog op. Hij heeft weer zin om naar school te gaan en leuke dingen te gaan doen, hij hoeft zich nu nergens meer voor te schamen.

Dank je wel Yvonne, een groet van Dennis en Eva

Dwangneurose en angst voor alles

augustus 2017

Ik ben een vrouw van begin 30 jaar, ik heb zeker 15 jaar onder Dwangneurose en angst gelopen, ik was echt bang voor alles. Ik dacht al bij het zien van een van een ziekenhuis dat ik een hartaanval zou krijgen of ernstig ziek zou worden, of als ik naar het toilet moest, dat ik een ziekte van de chloor of ander schoonmaakmiddel kreeg. Ik moest alle kleren wassen als ze vies waren maar ook net voordat ik ze aan deed, en wel duizend keer op een dag mijn handen wassen, ik wilde niemand een hand geven of maar iets anders, bij diverse doktoren gelopen en verschillende pilletjes genomen niets heeft geholpen. Mijn laatste kans was een Hypnose

Ik heb een afspraak bij Yvonne gemaakt en ben met 2 sessies geholpen, ik dank Yvonne want anders had ik nu nog steeds met deze angst en die Dwang rond gelopen, ik kan weer lachen om het leven en doe weer alles waar ik zin in heb.

Sport prestatie

Rusty juli 2017
Ik ben trunster en op een hoog niveau en op een gegeven moment kwam ik niet meer verder. Gezocht op internet en er veel over gelezen een afspraak gemaakt voor Hypnose. Een geweldige ervaring ik had mijn Beker al binnen en ik wist precies wat ik steeds fout deed en waar ik iets moest veranderen. Dit heb ik dus in hypnose gedaan en kijk mijn 1e plaats was mijn triumph.   dank je wel hiervoor en misschien dat ik nog wel eens een keer aanklop voor iets anders wat mij dan de parten speelt...........

Tinnitis

Moura juli 2017

Tinnitis, ik had er alleen last van als ik in Bed lag want dan was alles stil. Overdag kon ik het hendelen omdat er veel geruis om mij heen was, muziek van de radio, de PC's op het werk. dus dat was ok. Maar in de nacht werd ik er gewoon wakker door. Een piep die niet meer ophield. Vanaf dat ik in Hypnose ben geweest is het veel rustiger in mijn hoofd en ik kan weer normaal de volle nachten doorslapen. Er zijn nog wel nachten dat ik denk dat ik het hoor maar ik weet wat ik ertegen kan doen.

dank je wel