HYPNOSE - reactie en ervaringen
Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

Vliegangst

Pieter juni 2017

Ik heb altijd gevlogen totdat ik een ongeluk heb meegemaakt met het vliegtuig dat op de landingsbaan al voor dat het in de lucht zat een crash maakte. Ik moest een reis maken naar Japan voor mijn werk maar kon dit steeds uitstellen. Ik ben gaan zoeken en heb gevonden dat Hypnsoe kon helpen. Een afspraak gemaakt en zie.

Ik ben heen gevlogen en terug en heb zelfs nog andere vluchten gehad. Heerlijk ik heb nergens meer last van, Dank je wel

Verlatingsangst

Jan juni 2017

Ik heb altijd gehad als ik ergens was of een relatie had, dat iedereen mij zou verlaten. Alle relaties die ik gehad heb liepen stuk. Tot ik Hypnose geprobeerd heb. Mijn relatie heb ik nu al twee jaar en we hebben plannen om te gaan trouwen, dit wilde ik je even melden.

Jan

Chronische pijn

Bea juni 2017

Na een lange periode van altijd pijn, ben ik nu op een punt dat ik deze pijn uit kan schakelen. Een mooi concept. Ik moet smorgens nog wel even op gang komen maar de pijn is minder de ene dag en de andere dag geheel weg. Hypnose is een mooi middel voor pijnbestrijding.

Dank je wel hiervoor.

ADHD

Kevin juni 2017

Beste Hypnose Praktijk Limburg

Ik ben een tijd geleden in jullie praktijk geweest voor mijn ADHD. Ik zou medicijnen moeten gaan nemen als ik mijn baan zou willen houden. Mijn Vader is toen verteld dat hij wilde stoppen met roken. We zijn toen beiden bij u geweest en ik moet zeggen ik voel mij heel goed, ik hoef geen medicijnen te slikken en ik ben een stuk rustiger. Mijn vader is ook nog altijd gestopt met roken.

Wij zijn in 2015 bij U geweest. Ik en mijn vader zijn u daar nog altijd heel dankbaar voor.

Afvallen met Maagband

Cor april 2017

Goede morgen Yvonne,

Vandaag precies 3 weken geleden begonnen en er zijn nu 9,8kg verdwenen als sneeuw voor de zon.

Geen honger gehad maar wel er bewust mee bezig zijn. 

Totaal, helemaal geen behoefte aan koekjes en chocolade. Zero van 1ltr naar 1 glas per dag, voor de TV 's avonds.

20% gehad, op naar de volgende 20% op 1 mei.

 

mvg

Cor

Gedragsprobleem

flip april 2017

Afgelopen maand zijn wij in de praktijk geweest. Onze zoon had wat gedragsproblemen door erg nare dingen die hij heeft meegemaakt.

We werden heel warm ontvangen. Dat neemt meteen al wat spanning weg. Tijdens het gesprek met onze zoon bleek dat van alles niet lekker zat. Van het een kwam het ander. Onze zoon was na 1 consult van zijn angsten en klachten af en gedraagt zich nu als een puber zich kan gedragen.

Scheiding met problemen

Vivian april 2017

Mijn ex, maar ook mijn 2 nog redelijk jonge kinderen, zijn  in de loop der jaren diverse keren behandeld door diverse doktoren met slechte resultaten, wij zijn op zoek gegaan naar hypnose en ik kan je zeggen dat het werkt met werkelijk ongelooflijke resultaten. Met name bij mijn dochter heeft dit zeer positieve ontwikkelingen gebracht, wat mij er vervolgens na mijn scheiding toe heeft gezet om ook in Hypnose te gaan. En ik moet zeggen, ook bij mij heeft de Hypnose tot het gewenste resultaat geleid.

Ik ben veel minder gespannen, kan veel makkelijker praten over de dingen die de mensheid eeuwenlang geestelijk bezig houden, kan beter luisteren, ben me meer bewust van de dingen om mij heen, maar ook over mijn onzekerheden en mijn toekomstplannen heb ik geleerd weloverwogen na te denken en beslissingen te nemen. Ik voel me meer opgelucht, relaxed en ontspannen. Ik kan er dan weer weken tegen.

Binnenkort ga ik voor  “stoppen met roken” en vervolgens ook met de virtuele maagband, ik heb er alle vertrouwen in.

groet Vivian

Maagband

Kim april 2017

k ben voor de maagband in Hypnose gegaan, maar kreeg veel meer.
Niet alleen ben ik afgevallen, ik sta veel meer open in het leven en emotioneel heb ik heel veel losgelaten.
Ik ben zeer tevreden en vond en vind het geweldig.

het is gewoon iedereen aan te bevelen Hypnose veranderd je leven, Dank je wel Yvonne

Pijn

maart 2017

Niet sceptisch maar wel wat zenuwachtig kwam ik een aantal weken geleden bij Yvonne voor in Hypnose te gaan. Ik had al maanden veel pijn in mijn been en wilde wel proberen er zo vanaf te komen. Ik moest echt op mijn gemak gesteld worden en daarna durfde ik het zeker aan.

Van de hypnose zelf kan ik me eigenlijk weinig herinneren maar toen ik eruit kwam was de pijn in mijn been helemaal weg. Ik wilde alleen maar rondjes lopen om te voelen of het er echt niet meer was. Oh wat fijn, het is echt weg! Ik ben naar huis gereden en ben gelijk op mijn paard gaan zitten om gewoon weer eens lekker te rijden en geen pijn in mijn benen te hebben.
Ik voel mij nu ook enorm energiek en prettig.

Zeker  een aanrader voor iedereen met vage klachten. Bedankt je bent super.

Slaapprobleem

maart 2017 Paula

Mede voor mijn jarenlange slaapproblemen met gebruik van slaaptabletten, maar ook voor onverwerkt verdriet, daar wilde ik vanaf.

Hypnose heeft mij ontzettend geholpen hiermee, waardoor ik fijner in het leven sta en dingen beter kan loslaten, waardoor ik ook weer beter slaap zonder gebruik van slaaptabletten. Ook voor mijn omgeving ben ik daardoor een prettiger mens geworden.

Yvonne is een lief, warm en begripvol persoon die veel dingen feilloos aanvoelt.
dank je wel