HYPNOSE - reactie en ervaringen
Enige reacties en ervaringen van klanten

 

De woordkeuze en formulering van mijn suggesties sluiten aan bij de taal van de cliënt en bij de bewegingen die ik zie tijdens de oefening. Zó n cliënt is dan stomverbaasd over het resultaat, maar daar reageer ik op met: “Wat leuk dat u zo verbaasd bent over uw eigen mogelijkheden.” Ik complimenteer hem of haar met wat hij of zij gedaan heeft, want alle hypnose is zelfhypnose. Dit voorbeeld klinkt spectaculair, maar het is echt een gemiddelde cliënt.

Het is zo jammer dat veel medische behandelaars hypnose niet kennen. Als ik denk dat de Cliënt het nodig heeft, wat maar zelden voorkomt, geef ik huiswerk mee en spreek de cliënt in twee of drie weken weer via de telefoon of per email. Dan kan het zijn dat er nog een hypnosesessie genomen moet worden. Maar het probleem is meestal al verholpen na één sessie. 

Mijn criterium is dat een hypnosesessie geslaagd is, en dat niet alleen dat de klacht weg is voor zo’n mevrouw of meneer . Ze moeten ook het gevoel hebben dat ze er zelf verder mee kunnen.  Als ze ja zeggen, is het oké.’ voor mij.

!

Hoofdpijn en pijn in Nek en rug

Peter November 2017

nu een hele tijd geleden bij jou geweest te zijn mag ik met heel veel plezier vertellen dat ik na de sessie nergens meer last van had. Heel sceptisch naar huis gereden maar ik voelde eigenlijk niets meer. Vreemd terwijl ik altijd met hoofdpijn- nekpijn en het bovenste gedeelte van de Rug pijn had. We zijn nu 3 maanden verder en ik mag zeggen dat ik dit gewoon geweldig vind. Hypnose heeft mijn wereld opnieuw laten opbloeien.

Dank je wel

Bacterien

Jolanda november 2017

Na een tijd geleden bij jullie geweest te zijn mag ik met een goed gevoel terug denken aan de sessie. Ik kwam naar jullie toe omdat ik steeds meer ziektes aan het bevestigen was met name de grootste dat ik vol zat met bacterien. Nu ik mag zeggen dat deze ziekte volledig weg is en ik verder geen problemen meer heb met dat ik denk dat ik vol zit met ziektes.

Heel veel dank hiervoor Yvonne groet Jolanda

Maagband

nellie november 2017

Hallo Yvonne

 

Er zijn alweer 4 weken voorbij en ik zou je graag mijn gewicht door willen geven.

Ik weet niet of dit de bedoeling is. Mijn gewicht vanmorgen was 93,3 kg. Dus begin 98,2 kg na 4 weken 96 kg en nu  na 8 weken  93,3 kg

In centimeters merk ik het vooral. Ik kan alweer iets aan wat eerst te klein was. Of te wel wat er eerst uitzag als een worst zit nu weer lekker.

Ik luister trouw jouw verhaaltje voor het slapen gaan en hierdoor slaap ik ook lekker in. Hartelijk dank daarvoor.

Afgelopen week heb ik zelfs een keer gehad dat ik mijn portie soep die ik kreeg in een restaurant niet op kon. Mijn lichaam zei voor de eerste keer sinds ik mij kan herinneren dat ik genoeg had.

 

met vriendelijke groeten

Nellie

Fybromyalgie

Paul november 2017

Ik heb zolang als ik mij kon herinneren Fybromyalgie. Er was altijd wel iets waardoor ik niet mee kon komen omdat mijn lichaam zei nou Paul dit gaat het hem niet worden. Maar nu was ik er klaar mee en heb een sessie geboekt voor Hypnose. En ik kan het echt nog niet geloven maar ik kan langer de dingen doen die ik voorheen niet kon doen. Mijn lichaam protesteerd nog wel eens een keer maar de er zijn dagen dat ik alles kan doen wat ik maar wil doen.

Heel veel dank

Angst

Truus okotber 2017
Beste, Vandaag is het 3 maanden geleden dat ik bij jou geweest ben voor Angst. Ik durfde letterlijk niet meer naar buiten, dacht ik ga dood bij alles wat ik voelde. Sloot mezelf op en kon niet meer genieten van het leven en alles om mij heen. N u ik sta weer vol in het leven en doe dingen waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen doen. Heerlijk gewoon heel veel dank voor deze fijne Hypnose.

Maagband

oktober 2017 Cor

Ik ben door een collega naar jullie gestuurd omdat drie collega's zeer goede resultaten hadden met de Maagband. Ik ben de eerste week met mijn vrouw naar de griek uit gaan eten. en ik moet bekennen dat het vreemd was dat ik niet meer zoveel op kon. haha.

Het is nu 5 maanden geleden dat ik bij jou geweest ben en ik ben super tevreden en ben 35 kilo afgevallen en moet nog een klein stukje maar dat gaat me zeker lukken. Heel erg bedankt voor jullie hulp.

Afvallen met ondersteuning

Monique oktober 2017

Ik ben twee maanden geleden bij je geweest voor een sessie afvallen en ik mag mij vandaag wegen. Ik ben blij afgevallen over het resultaat ik ben van 83 kilo naar 73,4 kilo gegaan. De ondersteuning heeft goed geholpen

Bedankt voor de goede hulp die ik gekregen heb.

Afvallen met ondersteuning

september 2017 Els

beste Yvonne

Ik ben twee maanden bij je geweest voor de sessie Afvallen met ondersteuning, wauw wat een eyecatcher wat heb ik hier veel mee geleerd en wat ben ik afgevallen. De eerste maand was ik al 9 kilo kwijt nu de tweede maand gaat het wat minder maar ik weet dat ik mijn 20 kilo ga halen, het is heel gemakkelijk om dit te volgen, geen verder dieet. Ik ben je hiervoor zeer dankbaar en ik hoop dat meer mensen dit gaan volgen omdat ik nu na jaren lang te hebben gejojo nu iets gevonden heb waar ik mijn leven lang mee kan doen.

Dank je wel Els

Depressie

september 2017 Gertie
Vandaag is het 4 maanden geleden dat ik bij jullie geweest ben voor mijn depressie. Ik had anti depressive voorgeschreven gekregen van de psycholoog en voelde niets meer. Ik heb tijdens de hypnose gehuild wat ik allang niet meer gedaan had omdat ik niets meer voelde. Alles was vlak mijn gevoel alles. Nu 4 maanden verder weet ik niet meer wat een depressie is. Ik voel me vrij, blij gelijk al de zelfde dag. Ik kan weer genieten van de mooie dingen in het leven, gewoon de simpele dingen van een bloemetje op de tafel, van mijn dochter die gewoon even gek doet. Of gewoon van de hond die met zijn speeltje naar me toe loopt. Heel heel hartelijke dank ik weet niet wat ik gedaan zou hebben als ik bij de psycholoog was blijven lopen.  NIET over nadenken nogmaals BEDANKT>>>>>  Gertie

Plasdrang

september 2017 Barry

Na een zoektocht op Internet ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik had een Plasdrang, als ik er maar aan dacht dat ik de deur uit zou gaan dan gaf mijn blaas aan dat hij vol zat. In de trein kon ik mij niet concentreren omdat mijn blaas constant aandacht gaf dat ik moest plassen. In de auto bij elk tankstation moest ik plassen. Ik werd er gewoon helemaal gek van. Het bleef maar steeds die drang om te plassen. Ik heb je gebeld en heb een afspraak gemaakt. en zie ik kan nu met een gerust hart in de auto of met de trein reizen zonder dat ik me zorgen hoef te maken of er ergens een toilet is.

Heel bijzonder deze Hypnose.